Speltips 5/6 Ryssland – Turkiet Landskamp

Speltips 5/6 Ryssland – Turkiet Landskamp | Återigen ställs värdnationen i årets världsmästerskap inför en tuff match och idag är det Turkiet som gästar. Turkiet som missar VM har inte råd med några misstag och behöver svetsa samman en stark trupp så att man kan ta sig till EM 2020.

Ryssland kommer från tre raka förluster mot Österrike, Frankrike och Brasilien som dock är otroligt starka lag och de två sistnämnda är nivåer bättre än Ryssland men efter tre raka förluster så behöver man höja sig för att åtminstone kunna ta sig vidare igenom gruppspelet. Man har ett starkt lag offensivt men har dock enbart gjort ett mål under deras tre senaste matcher. Sedan 1994 så har man tagit sig vidare från gruppspel i ett internationellt mästerskap och det var under VM 2008. Sedan dess har man fått nöja sig med gruppspel som bäst. Laget har en enorm press och behöver börja vinna sina matcher. Det må vara en träningsmatch ikväll men en otrolig viktig match för det psykiska spelet.

Turkiet har misslyckats att ta sig till VM i sommar och får nöja sig med att svetsa samman truppen inför ett EM kval inför EM 2020. Turkiet har ett duktigt lag som inte förlorat någon av sina fyra senaste matcher. Man har lyckats göra 7 mål under sina 4 senaste matcher men har dock släpp in 5 stycken, vilket inte är så imponerande. Laget har stjärnor som Hakan Calhanoglu från Milan, Emre Mor från Celta Vigo, Nuri Sahin och Ömer Toprak från Borussia Dortmund. Laget är offensivt balanserat vilket även har gett utdelning under de senaste matcherna. Men nästa steg för nationen är att hålla tätt bakåt och lyckas man göra det i kvällens match så kommer man att få ett högt betyg.

Inför kvällens match så kommer två lag som inte är rädda för att gå framåt mötas. Det innebär att många chanser kommer att uppstå och matchen kan mycket väl komma att svänga åt bägge hållen. Om Ryssland kommer att göra sina byten i halvtid är oklart, men vi anser Ryssland som det starkare laget, men Turkiet är en nation man inte ska räkna bort.

Speltips 5/6 Ryssland – Turkiet Landskamp

Dagens landskampsmatch mellan Ryssland – Turkiet kickar igång 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,13 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal hörnor – Över 8.5 (1,90 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,13 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal hörnor – Över 8.5 | Odds 1,90 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar