Speltips 13/5 Roma – Juventus

Speltips 13/5 Roma – Juventus

Sista matchen i den italienska omgång 37 spelas mellan Roma som gästas av Juventus som kan säkra ligatiteln om de plockar poäng.

Roma har haft en väldigt svajig säsong i Serie A med tränaren Eusebio Di Francesco vid rodret. Med tanke på Inters förlust mot Sassuolo så blev det därmed helt klart att Roma är klara för nästa års upplaga av Champions League och de romerska soldaterna kan pusta ut. I årets Champions Leaguespel visade Roma vad de går för. Efter att ha gått vidare i en grupp med Chelsea och Atletico Madrid samt slagit ut Barcelona så kan vi konstatera att Roma har en otrolig högstanivå. Har Roma en bra dag i säsongens sista match inför hemmapubliken så kan de se till att skjuta fram Juventus guldfirande och det om något är tillräcklig motivation för Roma.

Juventus kommer från en tung vinst i Coppa Italia finalen som spelades i onsdags där man besegrade AC Milan med 4-0. Juventus är i princip klara vinnare för Serie A och vi ser de som favoriter inför söndagkvällens match på Stadio Olimpico.

Juventus har den offensiva styrkan och den defensiva stabiliteten för att slå lag som Roma. Det är ytterst sällan Roma plockar tre poäng mot Juventus och med tanke på att Roma inte har något att spela för så tror vi att Juventus kniper tre poäng och gör jobbet som krävs för att kamma hem ligaguldet. En poäng räcker för att scudetton ska hamna i Turin och bad vi vet sedan tidigare är att Allegri aldrig går för ett likaresultat, det är alltid en vinst som gäller.

Vi tror på en match med många chanser åt båda håll med fördel Juventus. Kan Roma lyckas trycka in 1-0 så kan det bli en riktigt hetsig tillställning och att det blir få mål i matchen är inget som är osannolikt.

Speltips 13/5 Roma – Juventus

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,90 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Halvtidsresultat – Bortalaget leder (3,65 gånger insatsen)

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 3,65 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Halvtidsresultat – Bortalaget leder | Odds 2.19 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar